Спекулациите тепърва предстоят, но главното е, че създателят уби своето създание.

...
Спекулациите тепърва предстоят, но главното е, че създателят уби своето създание.
Коментари Харесай

Журналист: Путин се страхуваше от Пригожин

Спекулациите занапред предстоят, само че основното е, че създателят умъртви своето творение. Създателят е Путин и ръководената от него ръководеща клика.  Това коментира журналистът Чавдар Стефанов за Bulgaria ON AIR.

По думите му сега, в който стана опасност за укриващия се и нерешителен Путин, Пригожин бе премахнат. Най-вероятно вътре в самолета е бил комплициран експлозивът. Една от версиите е, че огромният проблем сред Пригожин и основното разследващо ръководство на армията е станало по отношение на владеенето на източници на финанси в Мали.

На Пригожин му беше предсказано, че няма място в Русия и или ще бъде погубен, или ще има нов боен прелом. Путин е злопаметен, още тогава той сподели, че предателите би трябвало да бъдат осъдени по нечовечен метод, изясни журналистът.

Докато Пригожин беше жив, постоянно е имало опция за нов протест. За два месеца Путин извърши чистка измежду висшето управление на армията. Виждаме явен разлом сред висшето военно управление, политическото управление и редовите бойци и офицери от съветската войска.

Пригожин събра доста симпатизанти, само че след протеста стартира да губи позиции ", счита журналистът.

Припомняме, ръководителят на съветската наемническа компания " Вагнер " и командирът на компанията Дмитрий Уткин са измежду 10-те души, пътували в самолета, който се разруши северно от Москва. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР